Verjaardagstaart


                                                



Het leukste aan jarig zijn is dat je taart mag bakken. En bij twee dagen feest twee taarten, hmmm

In de bib stond het nieuwe boek van Lisette Kreischer.  Lisette in LUILEKKERLAND.
Samen met een recept van deze inspirerende vrouw en eigen inbreng kwam deze taart.
Chocolate loving my friends pie
Een bodem van zanddeeg met sinaasappelschil, gevuld met een chocolade deeg.
( granenkoffie, walnoten, cacaopoeder, sojayoghurt,, appeldiksap, zonnebloemolie)
agavasiroop
Afgewerkt met chocoladesaus, bosbessen, frambozen, bessen en kaarsen, en vrienden om hem op te eten.  

De zondagse taart,


Citroentaart. 
Wederom met een zanddeeg bodem. Nu met de raps van citroen in de bodem. 
De vulling bestond uit sojayogurt, schijven citroen, rijstmelk, agavesiroop, vanillezaadjes. 

Heerlijk, taart bakken, volgende jaar weer.