Citroenen in Utrecht
vegan drie gangen menu ( hoofdgerecht; pittige kokos met rijst) in de volkskeukenAmsterdam stikt van de geschreven uitspraken.
Dinsdagavond.
We gaven een taart- en thee feestjemet een rode bieten-chocolade gluten vrije taart (gezoet met appeldiksap) en een appel-pompoencake
Het is even wennen aan de smaak van de appeldiksap maar de thee was heerlijk.
Taarten van mijn tante ( de bakkerij van "de taart van abel", programma van de VPRO)
Een verdwaalde kerstboom
De week verlof was fijn.
Hoewel het begon met ziek zijn, vertrok ik toch incl zonnebril met de trein naar Zutphen.
Daar aten we oliebollen met spruiten, lekker behalve die spruiten. We zaggen voldoende vuurwerk om alle boze geesten te verdrijven.
De ochtend van 1 januari liftend we naar Utrecht, dit ging heel vlot.
De dag daarna liften we naar Amsterdam met onderweg een wandeling over de hei.
Amsterdam is een heerlijke stad, de paar dagen waren kort.
Ook al ga je s'nacht wandelen, en na het ontbijt.