Mousse de chocolate,


De ceremonie cirkel van zaterdagnacht. 

De laatste week hier in Peguche.
Het voelt nog heel onwerkelijk, terug te gaan.
Wat is zeker niet ga missen hier is het stof. Het regent hier weinig, dus het is hier heel droog en stoffig.

Wel de bergen, het vele buiten zijn, de bloemen, de vele tinten groen.
De zweethut, waar we gisteren avond weer in zaten. 
De kleurrijke vrouwen, de vriendschappen die ik hier heb gesloten. 
Het Spaans spreken, en de familie. 


Nu zit ik grumpy, maar ook enthousiast op mijn kamer, nummer 3. Leuk, hormonen. 
Luisteren naar troostende disney liedjes, mijn buik gevuld met zelf gemaakte chocolade mousse.
Recepten op te zoeken voor een nog te starten volkskeuken.
En voor een vrouwenweek in januari aan zee.

Mousse de chocolate.
- een rijpe avocado
- twee rijpe bananen
-pure cacaopoeder

Samen in de blender, tot het egaal geheel. 

-Eventueel met gember.
-Verse kokos
-Voor een zoetere smaak wat ahornsiroop.

Que rico y buen provecho.

x.